Azonnali elérhetőség
Tel:+36-30-385-8087
Email:torhosi@plasztikszerviz.hu
Email:lacimester63@gmail.com
Facebook
Youtube
Pinterest

Vízóraakna - Műanyagtartály gyártás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyártás
Műanyag vízóraakna

Főbb jellemzők:
műszaki igényesség, kiváló, stabil minőség, optimalizált geometriai kialakítás,
garantált élettartam, magas feszültség-korrózió, kimagasló mechanikai tulajdonságok a kiváló anyagválasztásnak köszönhetően. Közepes sűrűségű polietilén alapanyagból készül, fehér vagy fekete alapszínekben. Az alapanyag és a színezőanyag UV stabilizált. 
Kézzel kiemelhető lépésálló fedél, beépített lépcsővel, vízbejutás ellen védő peremkialakítással, csúszásgátló felületi mintázattal
DN25 csőtömítéssel szerelve
vízórák középen alátámasztva belógás ellen (a széles bordával)
megcsúszás ellen védő, az aknatesttel egybeöntött lépcsőelem kialakítás


A műanyag vízóraakna előnyei!

Ha Ön is egy új vízóraaknát szeretne beszerelni otthonába vagy nyaralójába, akkor nálunk garantáltan a legjobb helyen jár!

A műanyag vízóraaknák napjainkban rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlenül, hiszen számos kedvező tulajdonság irható a számlájukra. A műanyag vízóraaknák jelenleg a legmodernebb eljárásmód szerint készülnek. Alkalmazásuk fő területe az ivóvíz áramlásmennyiségének mérésé.

Előnye leginkább a kialakításának köszönhető, mivel egy tartós polipropilén anyagból épül fel az akna. A műanyag kivitelezésnek köszönhetően pedig költség- és idő hatékony alternatívát jelent a beton aknákkal szemben. A vízmérő aknák általában hengeres alakkal rendelkeznek, amelyeket a földben, a talaj szintje alatt helyeznek el. A polipropilén praktikus szerkezeti tulajdonsága révén stabil ellenálló tartást biztosít. Könnyű súlyuknak köszönhetően a telepítésük nem igényel különösebb fáradalmat a gödör kiásását leszámítva.

Ha ön is egy megbízható minőségi vízóraaknát szeretne vásárolni, akkor ne habozzon, rendeljen webáruházunkból! 
Plasztikszerviz 3000 Bt. +36-30-385-8087 7700 Mohács, Liszt Ferenc u. 31.

tartaly.lap.hu | medence.lap.hu | boraszatikellekek.lap.hu/boraszati_tartaly_bortartaly
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz