Azonnali elérhetőség
Tel:+36-30-385-8087
Email:torhosi@plasztikszerviz.hu
Email:lacimester63@gmail.com
Facebook
Youtube
Pinterest

Tágulási tartályok - Műanyagtartály gyártás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyártás
Fontos, hogy minőségi kiegyenlítő tartályt alkalmazzon fűtési rendszeréhez!

Sokan használunk otthonunkban nyitott fűtési rendszereket, hiszen ezek jelentik a leg biztonságosabb megoldást, ami a fűtésrendszerben lévő víz túlnyomását, illetve halmazállapoti, tehát térfogat változását jelenti. Persze egy fűtés rendszer csak akkor lehet igazán jó, hogy ha külön-külön az egyes elemek kivétel nélkül minőségiek.

A megfelelő tágulási tartály elengedhetetlen a nyílt fűtésrendszer megfelelő működése érdekében, hiszen ez az elem felel a túlnyomás elkerüléséért, mindezt úgy, hogy egy egyirányú szelepen keresztül a felesleges gőz a szabadba távozik. Így biztosak lehetünk benne, hogy fűtésünk biztonságos, és ha minőségi tágulási tartályt választunk, semmi miatt nem kell aggódnunk!

Ha szeretne kiváló minőségű tágulási tartályokat vásárolni, akkor cégünk kínálatában biztos mindent megtalál, amire csak szüksége lehet! Ha kérdése adódna termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Tágulási tartályt szeretne?
Mi legyártjuk Önnek!


Otthonunk fűtési rendszerének sok különböző része van, ami más-más feladatot lát el. Ezek közül talán az egyik legfontosabb a tágulási tartály, amely a fűtési rendszerben áramló, táguló vízmennyiséget veszi fel, továbbá biztosítja a tartalék vizet a fűtési rendszernek.

Nevével ellentétben a nyílt tágulási tartály egy zárt szerkezetet takar, melynek működését a megfelelő területeken elhelyezett csatlakozó csonkok biztosítják. Bár nyitott fűtési rendszert ma már viszonylag kevés helyen használnak, a zárt típusok mellett nyílt tágulási tartályokra is szükség van bizonyos esetekben, ám fontos tudni, hogy a nyitott rendszerbe bejutó levegő korróziót okoz a csövekben.

Hogy a tartály megfelelően ellássa feladatait, fontos a minőség, így, ha új tágulási tartályt szeretne otthonába, akkor érdemes megbízható cégtől beszereznie! Válasszon minket ilyen téren! Cégünk vállalja tágulási tartályok gyártását! Ha szeretné, hogy fűtési rendszere a lehető legjobb hatásfokon üzemeljen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

tágulási tartály 
Plasztikszerviz 3000 Bt. +36-30-385-8087 7700 Mohács, Liszt Ferenc u. 31.

tartaly.lap.hu | medence.lap.hu | boraszatikellekek.lap.hu/boraszati_tartaly_bortartaly
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz