Azonnali elérhetőség
Tel:+36-30-385-8087
Email:torhosi@plasztikszerviz.hu
Email:lacimester63@gmail.com
Facebook
Youtube
Pinterest

Medence - Műanyagtartály gyártás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyártás
Medence
Medenceszűrő és forgató
Medenceszűrő és vízforgató

Medencegyártás profiktól!


A nyár elválaszthatatlanul egybeforrt az olyan tevékenységekkel, mint amilyen a napozás vagy az úszás. A vízparti programok nélkül nem múlhat el nyár, de ehhez nem feltétlenül kell messzire utazni. Ha Ön nem lakik vízpírt közelében, akkor sem kell lemondania az ilyen jellegű kikapcsolódásról, sőt ki sem kell tennie a lábát a kertjéből. Valósítsa meg régóta dédelgetett álmát, és legyen saját kerti medencéje!


Forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk elképzeléseit, hogy a medencegyártás éppen olyan módon történjen, ahogyan az Önnek a legmegfelelőbb! Cégünk szolgáltatásai között a medencegyártás is megtalálható, így Ön kiváló minőségű, saját igényeire szabott medencét rendelhet, ha minket választ.


Termékeink egytől-egyig magas színvonalú medencék, melyek polipropilénből készülnek. A polipropilén kiváló vegyszerállósága és hőállósága, hosszú élettartama garantálja, hogy az ebből készült medence sokáig szolgálja majd tulajdonosait. A nívós német alapanyag és a speciális hegesztéstechnológia további előnyöket jelent.


Válassza termékeinket, akár beépített szűrővel és vízforgatóval! Legyen saját kerti medencéje, bátran keressen fel minket medencegyártással kapcsolatban!Medence gyártás: A műanyag előnyei


Egy medence többféle alapanyagból is készülhet. Mindnek megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Ön is azt tervezi, hogy medencét építtet? Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szaktudásunkat, hogy a legjobb, minőségi termékekhez juthasson hozzá.


Műanyagból, polipropilénből készült medencéket gyártunk. Miért ajánljuk a műanyag medencéket? A polipropilénnek több olyan, pozitív tulajdonsága is van, ami kifejezetten előnyt jelent a medencék esetében is. A műanyag medencéket elsősorban azért választják, mert rendkívül tartósak. Nem kell őket évek múltán lecserélni, mégsem néznek ki csúnyán és megviselten tartós használat után se.


A műanyag medence másik előnye a könnyű telepíthetőség. Elég csak megásni a medence helyét és a kész medencét belehelyezni. Kész is. Az ilyen medence nem csupán kedvező költségekkel rendelkezik és egyszerű telepíteni, de biztonságos is. Csúszásgátló bevonattal, UV védelemmel is kérhető. Bírja a szélsőséges időjárást is, fagyálló, így akár télen sem kell leengedni belőle a vizet.

Keressen minket bizalommal medence gyártással kapcsolatban és rendeljen minőségi műanyag medencét!


Medence gyártás: A műanyag előnyei

Igényelje medencegyártási szolgáltatásunkat, ha otthoni medencére vágyik!


Itt a nyár, és azok, akik kertes házban laknak, jogos igényt tartanak a kültéri medence kialakítására, ehhez pedig minőségi alapanyagokból készült medence tartály szükséges.


Nem érdemes évről évre gumiból készült medencékre beruházni, ugyanis az esetek többségében ezek a termékek maximum egy nyári szezont bírnak, ráadásul, ha hideg időszak következik, megfelelő körülményeket kell biztosítsunk tárolásához, ami egyáltalán nem garantálja, hogy a következő nyarat is bírni fogja a medence anyaga. Ezzel szemben a műanyag medencéket csak be kell építeni a kertbe, feltölteni vízzel, és gondoskodni a megfelelő szűrőberendezésről, ősszel pedig a vizet le kell ereszteni, és a víztisztító gépeket elcsomagolni a következő nyárig! Műanyag medencéink bírják a szélsőséges időjárást, nem kell amiatt aggódni, hogy az alacsony hőmérsékletkárt tenne a tartály anyagában!


Ha a strandokéhoz hasonló hangulatot szeretne teremteni otthonában, válassza műanyag medencéinket, garantáljuk a minőséget!

 
Plasztikszerviz 3000 Bt. +36-30-385-8087 7700 Mohács, Liszt Ferenc u. 31.

tartaly.lap.hu | medence.lap.hu | boraszatikellekek.lap.hu/boraszati_tartaly_bortartaly
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz