Azonnali elérhetőség
Tel:+36-30-385-8087
Email:torhosi@plasztikszerviz.hu
Email:lacimester63@gmail.com
Facebook
Youtube
Pinterest

Bortartályok - Műanyagtartály gyártás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyártás
Plasztikszerviz
A műanyag bortartály alapanyaga, a polipropilén

A kiváló minőségű bor elkészítése a minőségi bortartály beszerzésével kezdődik, ugyanis nem mindegy, hogy a bor milyen körülmények között érlelődik. De hogyan, milyen anyagból is készül pontosan a műanyag bortartály?

Az polipropilént polimerizációval állítják elő, nagy nyomáson és hőmérsékleten. Kristályos szerkezetű, műanyag kristályossági foka 60-70%. A kristályossági fok befolyással van a fiziko-mechanikai tulajdonságokra is: sűrűség, oldhatóság, gázáteresztő képesség, hőállóság és az üvegesedési hőmérséklet. Ezek mind kölcsönhatásban állnak.

A polipropilén hőre lágyuló polimer, melyet széles körben használnak. A kémiai oldószerekkel, lúgokkal, savakkal szemben rendkívül ellenálló, valamint a legelterjedtebb polimerizációs műanyagnak tekinthető. Átlátszó formában is előállítható, a színezett változathoz pedig pigmentet adnak.

Érdekesség: Gondolta volna, hogy a világon 2007-ben 45 millió tonna polipropilént állítottak elő?

Ha Ön is minőségi alapanyagból készült műanyag bortartályt vásárolna, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Ön már felkészült a szüretre?

A nyár a végéhez közeledik, de a szőlősgazdáknak ez az időszak jelenti az egyik legtevékenyebb részét az évek.

Ha az időjárás is kegyes volt hozzájuk, akkor mostanra a szőlőtőkék zamatos, érett és egészségtől kicsattanó szőlőfürtöket termettek, amelyeket le kell szüretelni, és megkezdődhet a borkészítés. Ahhoz, hogy az elkészült bor tökéletes legyen, a minőségi termés mellett az igazán jó eszközök is fontosak.

A borkészítés, szüretelés és az elkészült nedű tárolásához szükséges kellékek beszerzéséhez mi is hozzájárulunk, így kínálatunkból megrendelheti vadonatúj műanyag bortartályait is erre a szezonra!

A műanyag bortartályok ideálisak a különféle borok tárolásához, mert polipropilén alapanyaguk előnyös tulajdonságokkal rendelkezik ennek a funkciónak a betöltéséhez. A polipropilén tartályokban a bor légmentesen tárolható, könnyű mozgatni és egyszerű tisztán tartani is, mindemellett ellenálló és hosszú életű tartályokról van szó.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen műanyag bortartályt!


Kerülje el a hordóízt műanyag bortartály használatával!

Aki szereti a bort, vagy borkészítéssel, borkóstoltatással foglalkozik, bizonyára találkozott már a hordóízzel. Ez barrique hordó esetén ugyan lehet pozitívum, azonban a legtöbb esetben negatív jelzőként használják, ami a régi, öreg hordóban való tárolás miatt került a borba.

A hordóíz alapvetően egy dohos, penészre emlékeztető ízt jelentő szakkifejezés a borászatban. A bornak egy egyáltalán nem finom, kellemetlen mellékíze, ami még egy jó minőségű nedűt is könnyen elronthat. A hordóíz régen gyakoribb volt, amíg nem tudták a hordókat megfelelően tisztítani és fertőtleníteni, ám napjainkban a műanyag bortartályoknak köszönhetően egyre ritkábban lehet vele találkozni. Mivel a műanyag bortartályok könnyen tisztíthatók, nem penészesednek be, valamint nem oldódik ki belőlük semmilyen plusz anyag, így pedig tökéletesen megőrzik a bor eredeti ízét és minőségét.

Válassza Ön is a modern bortárolást, és vásároljon tőlünk minőségi műanyag bortartályt!


Műanyag tartályok kimagasló minőségben

Szeretne olyan műanyag terméket vásárolni, amiben nem kell rövid időn belül csalódnia? Sok gyártót próbára tett már, sokféle terméket kipróbált, de sajnos még mindig nem találta meg azt, amiben megbízhatna, azt, amihez ragaszkodni tudna?

Forduljon hozzánk bizalommal, és tegyen próbára minket! Műanyag tartályra lenne szüksége? Az általunk gyártott és forgalmazott műanyag tartályok egytől-egyig kiváló minőségűek és megbízhatóak. Hosszú távon építhet rájuk, hiszen nem csupán ennek az alapanyagnak az előnyös tulajdonságait egyesítik magukban, de hozzáértő szakembereinknek, modern berendezéseinknek és a legkorszerűbb gyártási technológiának köszönhetően a kivitelezésük során is megteszünk mindent azért, hogy megrendelőink elégedettek legyenek.

A műanyag tartály gyártás számunkra nem jelent kihívást, bátran ossza meg velünk speciális elképzeléseit is, hiszen mi tudjuk, hogy minden területen eltérő igények merülhetek fel! További részletekért forduljon hozzánk bizalommal!


Profi bortartály gyártás – Az ideális tárolás titka

Bár régen a borkészítés világától távol álltak a műanyag bortartályok, mivel a silány kialakításuk miatt befolyásolhatták a bor minőségét és ízét, addig manapság a modern, színvonalas gyártmányok igazán közkedveltté váltak.

Fontos azonban tisztázni, hogy a műanyag bortartályok többségét az érlelési folyamatot követően alkalmazzák, tárolási célokra. Mindazonáltal a modern bortartályok között már található olyan műanyag kialakítás, amely kifejezetten az érlelési fázishoz lett kialakítva.

A borkészítés egy precíziós folyamat, mely kellő szakértelem és tapasztalat nélkül aligha eredményez minőségi végterméket. Azonban hiába a sok éves tudás, ha nincsenek meg a megfelelő eszközök a borkészítéshez. A bogyózón, zúzón és szállító eszközökön kívül a bortartály az egyik legfontosabb alap kellék.

Ha Ön is kiváló minőségű, gazdaságos műanyag bortartályt keres borkészítéshez, forduljon hozzánk bizalommal! A bortartály gyártást érintő részletekről érdeklődjön munkatársainknál az elérhetőségeink valamelyikén!


A bortartályokról bővebben

Minőségi bortartályt keres bor tárolására vagy erjesztésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot és válogasson minőségi műanyagból készült bortartályaink közül. A borkészítéshez olyan eszközökre van szükség, amik elősegítik, hogy az elkészült bor olyan legyen, mint amilyennek a borász eltervezte. Hiába a fantasztikusan jó termés, a díjnyertes szőlő vagy a sok éves rutin, könnyen hiba csúszhat a borkészítés folyamatába és a végeredmény kiábrándító lehet.

Ne hagyja, hogy így legyen és ügyeljen minden részletre a szüreteléstől egészen a palackozásig. Mi ehhez a sikerhez szeretnénk hozzájárulni színvonalas műanyag bortartályok gyártásával. Az általunk gyártott bortartályok nagy előnye, hogy egyszerűen és hatékonyan tisztán lehet őket tartani, így nem vesz el plusz időt a tisztításuk és a borba sem kerülnek a minőségét rontó szennyeződések. A műanyag szavatolja, hogy a bortartály könnyen mozgatható legyen, hosszú ideig használható és ellenálló a külső hatásokkal szemben. A műanyag semleges, így a bor nem vesz át mellékízt vagy szagokat, és lassabban is öregszik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen műanyag bortartályainkból!


Legyen úszófedeles a műanyag bortartály!

A borok tárolását régebben valódi fahordókban oldották meg, mára azonban egyéb lehetőségek is léteznek. Vannak más anyagok is, amik a bortárolás szempontjából kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, és segítik megóvni a bor minőségét a tárolás ideje alatt. Ilyen az úszófedeles műanyag bortartály is!

Ennek a bortartálynak az anyaga, vagyis a polipropilén alkalmas arra, hogy a bort a nélkül tároljuk, hogy annak kellemetlen mellékíze keletkezne. Az ilyen tartálynak megfelelően merev a fala, nem veszíti el az alakját, a tartását az idő múlásával sem. A polipropilén kiváló vegyszerállósággal rendelkezik, ellenáll a hőmérsékletingadozásnak is, nem lesz penészes, vagy dohos ott, ahol a fa már igen! Az úszófedeles műanyag bortartályok egyszerre több funkciót is képesek ellátni, mert nem csak tárolásra, de a bor erjesztésére is alkalmasak. Alacsony tömeg, könnyű mozgathatóság jellemzi őket, a szennyeződések alig tapadnak meg a falán, egyszerűen lehet takarítani, az úszófedél pedig lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a légmentes zárást! Kezdő borászoknak is ideális!

Keressen bennünket, ha úszófedeles műanyag bortartályra van szüksége!


Műanyag borászati tartállyal a minőségi borok védelméért!

A minőségi bornak mindig nagy értéke van, ezért kiemelten fontos, hogy megfelelően tárolja, hiszen, ha a tárolást elrontja, akkor magában a borban is kárt tehet. A hibátlan tároláshoz ajánljuk borászati tartályainkat!

Borászati tartályt nem csak kifejezetten pincészetben éri meg használni, hanem szinte bárhol, ahol nagyobb mennyiségű minőségi bor tárolására van szükség: borozókban, éttermekben is kiváló lehetőség. Egy olyan borozóban vagy étteremben ugyanis, ahol valóban minőségi borokat szolgálnak fel, ugyanúgy gondoskodni kell a megfelelő tárolásról, mint a palackos italok esetében. Borászati tartályaink nem csak az oxidációt gátolják meg, hanem könnyen tisztíthatók is, így ha újfajta bort kíván beszerezni, természetesen nem kell a tartályt is lecserélni.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne éttermébe, borozójába borászati tartályt beszerezni! Cégünk más típusú, műanyag tartályok gyártását is vállalja kedvező áron, keressen minket a részletekért!Régi mesterség, új eszközök: műanyag bortartály

A borospince és a hordó összefonódott az idők során, elválaszthatatlanok. A bor köti őket össze, amit a boros pincében tárolnak, és a hordóban erjesztenek, illetve tartanak. Habár a hagyományoknak megvannak a maguk előnyei és szépségei, így a fahordóknak is, mégis vannak olyan tulajdonságok, amikkel csak a korszerű, műanyagból készült bortartályok rendelkeznek.

A műanyag bortartályokat nem kell kénnel kezelni, és ezzel együtt el lehet hagyni azokat a vegyszeres műveleteket is, amik a fából készült dolgoknál kihagyhatatlanok. A műanyagnak nincs szüksége arra, hogy védjék a rozsda, a rovarok, a gombák, vagy az egyéb élősködők ellen. Sokkal ellenállóbb más szempontból is, például, ha a hőmérsékletingadozásról van szó. Jól bírja a mínuszokat, akár -20-ig is, de ha feljebb szökik a hőmérő higanyszála, akkor sem kell aggódni, mert 80 fokig kitart!

A műanyag bortartályban a bornak sem lesz kellemetlen mellékíze, ugyanis íz és szagmentes tárolást tesz lehetővé. Gyakorlatilag karbantartás nélkül használható eredményesen éveken át. Ez olyan lehetőség, amit egyetlen bortermelő sem utasíthat vissza!

Ha bortartályokat vásárolna, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendeljen termékeinkből! 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz