Azonnali elérhetőség
Tel:+36-30-385-8087
Email:torhosi@plasztikszerviz.hu
Email:lacimester63@gmail.com
Facebook
Youtube
Pinterest

Bélelés - Műanyagtartály gyártás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyártás

Spórolja meg a strandbelépő árát: vásároljon medencét otthonába!

medence vásárlás

Sokan szeretnek strandra járni, amiért sajnos évről évre egyre mélyebben kell a pénztárcába nyúlni. Az odautazás, a belépőjegy ára és az étkezés egy család számára kisebb vagyon, legfőképp akkor, ha egy nyári szezon alkalmával többször is a strandolás mellett döntenek. Szerencsére létezik egy sokkal költséghatékonyabb megoldás ahhoz, hogy együtt strandoljon a család, mégpedig, ha medencét vásárolnak!

Ha kicsit utánaszámol, és összeadja a strandolás során felmerülő kiadásokat, láthatja, hogy majdnem ugyanannyiba kerül, mint egy medence. Ezt az összeget ráadásul csak egyszer kell kifizetnie, és ezután korlátlanul élvezheti otthon, a kertjében a strandolás örömeit. A költségeken túl így rengeteg energiát és időt is spórolhat, amit amúgy az utazásra fordítana.

Sokkal költséghatékonyabb és kényelmesebb, ha otthon, a kertjében strandol! Hamarosan itt a nyár, szerezze be mihamarabb cégünktől a család medencéjét! Megrendeléséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Hogyan tartsuk tisztán a kerti medencét?

medence tisztítás

Egy saját medence nagyon jó dolog, ám ahhoz, hogy valóban örömet okozzon, megfelelő figyelmet kell fordítani a tisztítására. Nézzük, mik a legfontosabb szabályok!

A leglényegesebb, hogy a medencét rendszeresen tisztítsuk, és így egyszerre egyáltalán nem lesz megterhelő vagy hosszadalmas a feladat. A tetején úszó szennyeződéseket hálóval távolíthatjuk el, míg az aljához érdemes vízi porszívót használni. Az algásodás elkerüléséhez minden nap szükséges vegyszerezni a medencét! Az algák ellen megoldást jelenthet a sózás is. A klór jó fertőtlenítő, de nem szabad túlzásba esni, mert akkor irritálni fogja a bőrt. Sokat tehetünk a medence tisztaságáért, ha a használaton kívüli időkre lefedjük. A medence tisztán tartásának legegyszerűbb és legélvezetesebb pontja, hogy rendszeresen kell használni, az álló víz ugyanis könnyen bebüdösödik.

A medence tisztítása nem bonyolult, a titok, hogy rendszeresen kell vele foglalkozni. Szeretne egy saját kerti medencét a nyárra? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!A térfogat növekedés nem probléma megbízható kiegyenlítő tartályokkal!

A fűtési rendszerek biztonságos működéséhez tágulási, vagy kiegyenlítő tartályok használata szükséges. Vannak zárt és nyitott kiegyenlítő tartályok is. Ezek feladata, hogy a forró víz hőtágulása következtében fellépő nagy nyomást kontroll alatt tartsák. Ahogyan a víz hőmérséklete emelkedik, úgy nő a víz térfogata is. A fűtési rendszer megfelelő pontján elhelyezett kiegyenlítő tartály felveszi a megnövekedett térfogatot, majd amikor a víz ismét lehűl, akkor az vissza tud folyni a fűtési rendszerbe

A zárt kiegyenlítő tartályoknak megvan az az előnye, hogy megakadályozzák a levegő bejutását a vízbe, így nem adnak esélyt a korrózió kialakulásának. Hosszútávon biztonságos megoldás, ami a fűtési rendszer élettartamát is meghosszabbítja.

Megbízható és korszerű kiegyenlítő tartályokat keres? Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen akár egyedileg gyártott kiegyenlítő tartályokat! A pontos részletekkel kapcsolatban szívesen nyújtunk felvilágosítást a weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén!Biztonságos működés, megbízható fűtés új kiegyenlítő tartályokkal!

A kiegyenlítő tartályok, más néven tágulási, vagy nyomáskiegyenlítő tartályok a fűtési rendszerek alapvető tartozékai. Most, hogy itt az újabb, soron következő fűtési szezon, érdemes kiemelt figyelmet fordítani a fűtési rendszerek állapotának ellenőrzésére. Egy karbantartás, ellenőrzés során kiderülhet, hogy a fűtési rendszer tud akadálytalanul működni, mert javításra szorul. A javításba beletartozhat az is, hogy új kiegyenlítő tartályra van szükség. A régi kiegyenlítő tartály több okból is tönkremehet. Mielőtt beindítaná a fűtést, mindenképpen gondoskodjon a hibás alkatrészek cseréjéről!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha új kiegyenlítő tartályra van szüksége, és rendelje meg közvetlenül a gyártótól a hiányzó alkatrészt! Cégünk már régóta foglalkozik különböző tartályok gyártásával. Elsősorban bortartályokat kivitelezünk, de vállaljuk megrendelésre a kiegyenlítő tartályok elkészítését is.

Ha részletesebb információkra kíváncsi a kiegyenlítő tartály gyártásával kapcsolatban, keressen meg minket a weblapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!
Tágulási tartály, kiegyenlítő tartály nyitott fűtési rendszerekhez

Mire jó egy tágulási tartály, másik nevén kiegyenlítő tartály, és miért van rá szükség? Ezek a műanyag tartályok a fűtési rendszerek fontos kiegészítő tartozékai, amik nélkül nem lehetne biztonságosan és megbízhatóan működtetni a fűtést.

A fűtési rendszereknél általános jelenség, hogy a csövekben áramló víz melegszik fel, és ez adja át a fűtéshez szükséges hőt a fűtőtestnek, ami közvetíti a melegíteni kívánt helyiség levegőjének a komfortos meleget. A csövekben áramló víz a térfogatának változásával túlnyomásos állapotot idézhet elő, ami kockázatos lehet, ha nem kezelik ezt a megfelelő kiegészítő alkatrésszel, vagyis a tágulási tartályok, kiegyenlítő tartályok segítségével.

A tágulási tartály, kiegyenlítő tartály beszerelése csak akkor szükséges, ha nyitott fűtési rendszert használunk, ezekre a fűtési rendszerekre jellemző ugyanis a fent említett jelenség. Keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk standard, vagy egyedi méretre gyártott tágulási tartályt, kiegyenlítő tartályt annak érdekében, hogy megbízhatóan használhassa nyitott fűtési rendszerét!
Minőségi előtéttartályra van szüksége? Jó helyen jár!

Azok az emberek, akik viszonylag magasabb helyeken élnek, tapasztalhatják, hogy bizony nem olyan egyszerű fenntartani egy háztartást a vízellátás szempontjából, ezért olyan praktikus megoldásokra van szükség, amik megkönnyítik a hétköznapokat. Ha Önnek is problémát jelent a megfelelő víznyomás biztosítása otthonában, rendeljen kínálatunkból minőségi előtéttartályt!

Az előtéttartállyal megfelelő víznyomást biztosíthat otthonában, így nem fordulhat elő, hogy ne tudjon a család egyszerre a fürdőszobában és a konyhában is tevékenykedni. Ahhoz, hogy ez megvalósíthatóvá váljon és az előtéttartályt hosszú időn át rendeltetésszerűen tudja használni, megbízható berendezésre lesz szüksége. Forduljon hozzánk, ugyanis, hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk az előtéttartály gyártás terén, így semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti a tartályokkal kapcsolatban!

Bátran keressen fel minket, és ossza meg velünk egyedi igényeit, tegye fel kérdéseit!
A szennyvízátemelő akna szerepéről röviden

Nem egy ingatlan esetében jelent problémát a szennyvízelvezető rendszer kiépíttetése, ugyanis az érintett házak olyan telekre épültek, ami egyenetlen tereppel rendelkezik. Ebben az esetben a szakemberek a szennyvízátemelő rendszerek mellett döntenek, amikkel könnyedén orvosolható a mélyen fekvő telkek problémája. A telepítés során elengedhetetlenek a szennyvízátemelő aknák, amelyek fontos szerepet töltenek be a rendszer megfelelő alkalmazásában.

A szennyvízátemelő aknák nem csak a mélyen fekvő területek esetében játszanak fontos szerepet, hanem a pincehelyiségek kialakításakor is, hiszen utóbbi esetben csakis így lehet a helyiséget a szennyvízhálózatra kötni. Ha ez nem történik meg, nem csak jelentős anyagi kár keletkezhet az ingatlanban, hanem kellemetlen szag is jelentkezhet.

Választékunkban megbízható és minőségi szennyvízátemelő aknákat találhat, amelyek alkalmazásával megelőzhetőek az említett károk. Megvásárlásukért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!
Az úszófedeles bortartályokat is elkészítjük Önnek!

Az úszófedeles bortartályokat is elkészítjük Önnek! Az úszófedeles bortartályok között többfélét is talál, aki érdeklődik a borászat iránt. Ezek a tartályok egyszerre alkalmasak a bor tárolására, valamint annak erjesztésére is, ezért érdemes körültekintően választani közülük.

Egyszerű vagy légtömlős úszófedeles bortartály? Hagyományos vagy egyedi kialakítású? Nagy vagy még nagyobb? Rozsdamentes és saválló? Alap felszereltséggel bíró vagy speciális kiegészítőkkel felszerelt úszófedeles bortartály?

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen pontosan olyan bortartályt, amilyenre szüksége van! Szolgáltatásaink között szerepel bortartály gyártás is, amit kizárólag a hozzánk forduló ügyfelek igényei és elképzelései alapján valósítunk meg. Egyedi úszófedeles bortartályt keres? Készíttesse el velünk, és sok utánajárást megspórol!

Amennyiben meggyőztük, nem kell mást tennie, mint egyik megadott elérhetőségünkön kapcsolatba lépni velünk, és árajánlatot kérni úszófedeles bortartály kivitelezésére! Keressen minket bizalommal!
Miért döntsön műanyag tágulási tartályaink mellett?

Miért döntsön műanyag tágulási tartályaink mellett? A tágulási tartály fogalma nem ismeretlen azok számára, akik nyitott fűtési rendszerrel rendelkeznek, ugyanis a berendezés nélkül a csövekben áramló víz túlnyomás alá kerülne, ez pedig rendkívül veszélyes helyzetet okozna az adott ingatlanban. A tágulási tartályokból különböző méretű és alapanyagú változatok léteznek, szakembereink ezek közül leginkább a műanyag tágulási tartályokat ajánlják.

Műanyag tágulási tartályaink magas színvonalat képviselő, megbízható termékek, amelyek speciális alapanyagból kerültek legyártásra, így, ha a megvásárlásuk mellett dönt, hosszú távú befektetésként tekinthet rájuk, hiszen strapabíróak és tartósak. A műanyag tágulási tartályok ráadásul rendkívül kedvező árfekvésűek is, így könnyedén gondoskodhat otthona megfelelő fűtőrendszeréről.

Ha további információkra lenne szüksége a műanyag tágulási tartályokkal kapcsolatban, vagy meg szeretné vásárolni a termékeinket, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!
Modern idők: bortartály polipropilénből

Miért döntsön műanyag tágulási tartályaink mellett? Ahhoz, hogy egy tógazdálkodás megfelelően és zavartalanul tudjon működni, számos berendezésre lesz szükségük a tulajdonosoknak, többek között halnevelő tartályokra is.

A halnevelő tartályok tulajdonképpen a tógazdaság nyereségéhez és zavartalan fenntartásához járulnak hozzá. Ahogy a berendezések nevéből egyszerűen kikövetkeztethető, elengedhetetlen eszközök a halszaporításhoz, ugyanis a halnevelő tartályok lehetővé teszik a kisebb halak védelmét a nagyobb halakkal szemben, így biztonságban erősödhetnek meg, elkülönítve a már felnőtt, kifejlett halaktól. Ha a halnevelő tartályok nem állnának rendelkezésére, hatalmas veszteség érné a tógazdaságot, ugyanis így a kicsi halak nem lennének biztonságban, és ki lennének téve annak, hogy a nagyobb halak megtámadják őket.

A halnevelő tartályokkal mind a gazdaság, mind a halak jól járhatnak. Ha Önnek még nincs a tulajdonában ilyen berendezés, vagy a régi helyett újat szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és vásárolja meg új halnevelő tartályát!
A halnevelő tartály szerepe

A halnevelő tartály szerepe A bor készítésének megvannak a maga jól ismert és nagy hagyományokra visszatekintő lépései. Ezeket generációk veszik át, és a régiek tapasztalatára alapozva viszik tovább a borkészítés hagyományát. A fejlődés azonban a borkészítést sem hagyja érintetlenül, így szükségszerűen kerülnek modern eszközök vagy korszerű eljárások is a hagyományos elemek közé. Ilyen például a műanyag bortartály is.

Miben áll a műanyag bortartály korszerűsége, miért érdemes elgondolkodni azon, hogy a megszokott hordók helyett ilyen bortartályok álljanak a boros pincékben? A lényeg a bortartály alapanyagában rejlik, ami nem más, mint a polipropilén.

A polipropilénnek köszönhetően a bortartályban az ital lassabban öregszik, kiválóan képes megőrizni annak minőségét. Anyaga könnyű és vegyszerálló, nemcsak megbízható a külső hatásokkal szemben, de jóval könnyebb mozgatni is, mint a fa vagy fém tárolókat.

A polipropilénnek köszönhetően a bor minőségét, eredeti ízét semmilyen mellékízzel nem lehet elrontani. Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk korszerű és praktikus bortartályokat!
A bor minőségét nemcsak a termés határozza meg, hanem a bortartály is!

A bor minőségét nemcsak a termés határozza meg, hanem a bortartály is! Az emberek jelentős többsége azt gondolná, hogy a borok zamatát csakis a termés minősége határozza meg. Ez egyrészről igaz, másrészről viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kész borok ízvilágát nagyban meghatározzák azok az eszközök is, amelyeket a borászok használnak az italok előállításakor. Ilyenek például a bortartályok is.

A bortartályok a legfontosabb szerepet töltik be az italok erjesztési folyamatakor, ezért egyáltalán nem lehet a véletlenre bízni őket. Csakis ellenálló alapanyagból készülhetnek, ugyanis ellenkező esetben az erjedt szőlő sava lemarhatja a tartály belső falát, így akár rendkívül veszélyes anyagok is bekerülhetnek a kész italokba. Az italok előállításához csakis saválló bortartályt szabad alkalmazni, így a borászok mindig színvonalas italokkal örvendeztethetik meg a borrajongókat.

Kínálatunkban csakis minőségi és megbízható bortartályokat találhat. Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!
Korszerűsítse borászatát bortartályainkkal!

Korszerűsítse borászatát bortartályainkkal!  Egy borászatban a bortartályok különböző kémiai hatásoknak vannak kitéve, ez pedig egy bizonyos idő után meglátszik az állapotukon, ezért nem tűrhet halasztást a cseréjük. Vannak olyan borászok, akik a végsőkig várnak a cserével, főként azért, mert annyi teendőjük van a borászatban, hogy az eszközök beszerzésére nem mindig jut kellő idő. Ha Ön is azt tapasztalja, hogy bortartályai már nem úgy funkcionálnak, mint korábban, minél előbb gondoskodjon a cseréről!

Korszerűsítésre a borászatoknak is szükségük van, ugyanis elöregedett, megviselt bortartályokkal nem lehet megfelelő munkát végezni, sem minőségi italokat előállítani. Mivel ismeretesek számunkra a borászok elfoglaltságai, könnyítünk a helyzetükön azzal, hogy időtálló bortartályokat biztosítunk, ennek köszönhetően egyhamar nem fognak cserére szorulni.

Fordítson figyelmet munkaeszközeinek és berendezéseinek állapotára! A korszerűsítéshez szükséges új bortartályok megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!
 
 
Plasztikszerviz 3000 Bt. +36-30-385-8087 7700 Mohács, Liszt Ferenc u. 31.

tartaly.lap.hu | medence.lap.hu | boraszatikellekek.lap.hu/boraszati_tartaly_bortartaly
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz