Azonnali elérhetőség
Tel:+36-30-385-8087
Email:torhosi@plasztikszerviz.hu
Email:lacimester63@gmail.com
Facebook
Youtube
Google+
Pinterest

Bélelés - Műanyagtartály gyártás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gyártás
Tágulási tartály, kiegyenlítő tartály nyitott fűtési rendszerekhez

Mire jó egy tágulási tartály, másik nevén kiegyenlítő tartály, és miért van rá szükség? Ezek a műanyag tartályok a fűtési rendszerek fontos kiegészítő tartozékai, amik nélkül nem lehetne biztonságosan és megbízhatóan működtetni a fűtést.

A fűtési rendszereknél általános jelenség, hogy a csövekben áramló víz melegszik fel, és ez adja át a fűtéshez szükséges hőt a fűtőtestnek, ami közvetíti a melegíteni kívánt helyiség levegőjének a komfortos meleget. A csövekben áramló víz a térfogatának változásával túlnyomásos állapotot idézhet elő, ami kockázatos lehet, ha nem kezelik ezt a megfelelő kiegészítő alkatrésszel, vagyis a tágulási tartályok, kiegyenlítő tartályok segítségével.

A tágulási tartály, kiegyenlítő tartály beszerelése csak akkor szükséges, ha nyitott fűtési rendszert használunk, ezekre a fűtési rendszerekre jellemző ugyanis a fent említett jelenség. Keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk standard, vagy egyedi méretre gyártott tágulási tartályt, kiegyenlítő tartályt annak érdekében, hogy megbízhatóan használhassa nyitott fűtési rendszerét!
Minőségi előtéttartályra van szüksége? Jó helyen jár!

Azok az emberek, akik viszonylag magasabb helyeken élnek, tapasztalhatják, hogy bizony nem olyan egyszerű fenntartani egy háztartást a vízellátás szempontjából, ezért olyan praktikus megoldásokra van szükség, amik megkönnyítik a hétköznapokat. Ha Önnek is problémát jelent a megfelelő víznyomás biztosítása otthonában, rendeljen kínálatunkból minőségi előtéttartályt!

Az előtéttartállyal megfelelő víznyomást biztosíthat otthonában, így nem fordulhat elő, hogy ne tudjon a család egyszerre a fürdőszobában és a konyhában is tevékenykedni. Ahhoz, hogy ez megvalósíthatóvá váljon és az előtéttartályt hosszú időn át rendeltetésszerűen tudja használni, megbízható berendezésre lesz szüksége. Forduljon hozzánk, ugyanis, hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk az előtéttartály gyártás terén, így semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti a tartályokkal kapcsolatban!

Bátran keressen fel minket, és ossza meg velünk egyedi igényeit, tegye fel kérdéseit!
A szennyvízátemelő akna szerepéről röviden

Nem egy ingatlan esetében jelent problémát a szennyvízelvezető rendszer kiépíttetése, ugyanis az érintett házak olyan telekre épültek, ami egyenetlen tereppel rendelkezik. Ebben az esetben a szakemberek a szennyvízátemelő rendszerek mellett döntenek, amikkel könnyedén orvosolható a mélyen fekvő telkek problémája. A telepítés során elengedhetetlenek a szennyvízátemelő aknák, amelyek fontos szerepet töltenek be a rendszer megfelelő alkalmazásában.

A szennyvízátemelő aknák nem csak a mélyen fekvő területek esetében játszanak fontos szerepet, hanem a pincehelyiségek kialakításakor is, hiszen utóbbi esetben csakis így lehet a helyiséget a szennyvízhálózatra kötni. Ha ez nem történik meg, nem csak jelentős anyagi kár keletkezhet az ingatlanban, hanem kellemetlen szag is jelentkezhet.

Választékunkban megbízható és minőségi szennyvízátemelő aknákat találhat, amelyek alkalmazásával megelőzhetőek az említett károk. Megvásárlásukért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!
Az úszófedeles bortartályokat is elkészítjük Önnek!

Az úszófedeles bortartályokat is elkészítjük Önnek! Az úszófedeles bortartályok között többfélét is talál, aki érdeklődik a borászat iránt. Ezek a tartályok egyszerre alkalmasak a bor tárolására, valamint annak erjesztésére is, ezért érdemes körültekintően választani közülük.

Egyszerű vagy légtömlős úszófedeles bortartály? Hagyományos vagy egyedi kialakítású? Nagy vagy még nagyobb? Rozsdamentes és saválló? Alap felszereltséggel bíró vagy speciális kiegészítőkkel felszerelt úszófedeles bortartály?

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen pontosan olyan bortartályt, amilyenre szüksége van! Szolgáltatásaink között szerepel bortartály gyártás is, amit kizárólag a hozzánk forduló ügyfelek igényei és elképzelései alapján valósítunk meg. Egyedi úszófedeles bortartályt keres? Készíttesse el velünk, és sok utánajárást megspórol!

Amennyiben meggyőztük, nem kell mást tennie, mint egyik megadott elérhetőségünkön kapcsolatba lépni velünk, és árajánlatot kérni úszófedeles bortartály kivitelezésére! Keressen minket bizalommal!
Miért döntsön műanyag tágulási tartályaink mellett?

Miért döntsön műanyag tágulási tartályaink mellett? A tágulási tartály fogalma nem ismeretlen azok számára, akik nyitott fűtési rendszerrel rendelkeznek, ugyanis a berendezés nélkül a csövekben áramló víz túlnyomás alá kerülne, ez pedig rendkívül veszélyes helyzetet okozna az adott ingatlanban. A tágulási tartályokból különböző méretű és alapanyagú változatok léteznek, szakembereink ezek közül leginkább a műanyag tágulási tartályokat ajánlják.

Műanyag tágulási tartályaink magas színvonalat képviselő, megbízható termékek, amelyek speciális alapanyagból kerültek legyártásra, így, ha a megvásárlásuk mellett dönt, hosszú távú befektetésként tekinthet rájuk, hiszen strapabíróak és tartósak. A műanyag tágulási tartályok ráadásul rendkívül kedvező árfekvésűek is, így könnyedén gondoskodhat otthona megfelelő fűtőrendszeréről.

Ha további információkra lenne szüksége a műanyag tágulási tartályokkal kapcsolatban, vagy meg szeretné vásárolni a termékeinket, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!
 
 
Plasztikszerviz 3000 Bt. +36-30-385-8087 7700 Mohács, Középmező u.20.

tartaly.lap.hu | medence.lap.hu | boraszatikellekek.lap.hu/boraszati_tartaly_bortartaly
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz